Walk the walk

I forbindelse med salget av leiligheten vår fant vi ut at vi måtte style den optimalt for å tiltrekke potensielle kjøpere. Og hvorfor ikke bruke produkter vi selv selger i nettbutikken. Vi har tidligere vist hvordan vi brukte Multiboksene fra Green Lullaby som dekorative elementer på barnerommet.

På hovedsoverommet hengte vi opp et elgtrofe fra Cardboard Safari. Det er et virkelig flott trofe for oss som ikke er så glad i å jakte. Det eneste som er litt dumt er at jeg stanger i det hver morgen når jeg står opp.

På stueveggen henger hjorten Bucky. Det er den hvite utgaven som passer svært godt i stuen vår.

Vi fikk heldigvis solgt leiligheten. Jeg vet ikke om det var trofeene som gjorde utslaget, men vi fikk over prisantydning og det har ikke vært vanlig i det siste i området vårt. Det er godt at salget er feridig. Nå gleder vi oss veldig til å flytte hit.

Dette innlegget ble publisert i Blog. Bokmerk permalenken.